Miljøet.

Det finnes folk som hiver plast i naturen, og det finnes folk som ikke rører plast. Verden er vakker, men det er noen steder det virker som om søppel er vakkert.

«Dette er livet, og verden er perfekt.» Sier mange. Men er dette virkelig en setning som vil vare? Jorden kan eksplodere på grunn av at du har kjøpt en bitteliten melkesjokolade på butikken som er dekket av plast. Du kan tro du er flink som kaster sjokoladepapiret i søpla, men er du virkelig det? Sjokoladepapiret kan fly ut av søpla, og den ender på bakken. Så utrolig mange ting kan skje, og om noen år, kan jorda eksplodere. Så hva tror du er svaret på dette spørsmålet? Tror du at når du er 80 år, så vil alle si det samme: Dette er livet, og verden er perfekt.? Vi kan forholde oss til den setningen, men det blir vanskelig.

Heldigvis har vi f.eks Greta Thunberg som er ekstremt opptatt av miljøet. Hun hadde en tale for ikke så lenge siden, hvor hun nevnte denne setningen: «Dere har ødelagt barndommen min.» Og det var modig og sterkt å si mener mange. Men det er mange presidenter osv som har snakket stygt om Greta Thunberg. Ville du ha gjort det? Stakkars Greta, som prøver å redde livene deres, også får hun dette som takk!?

Dette blogginnlegget skulle hjelpe dere å forstå litt mere om miljøet. Så jeg håper du tar et fornuftig valg.

Vi ses i neste innlegg.:)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *